Od januara se može iznajmiti !!!

Ovo je profesionalni DJ CD/ DVD plejer. Potpuno MP3 kompatibilan. USB& LAN ulazi.LCD Screen.SD Card ulaz.Rekordbox Music software.

Postavljanje CDJ-2000 sablasno podseća na robusni i poverljivi CDJ-1000MK3 model, ali odmah pada u oči na tržištu jedinstven 6.1”sa šemom dijagonale slike u boji.Neposredno ispod mesto dobi- la je Needle Search/Needle Drop talasasta šema, koja od dosadašnjih rešenja omogućuje neposredno traženje fajla.Nameće se potreba da se spomene izvanredno isplaniran / osvetljen/ jog kalem, kao i celokupan dizajn ručki za nošenje sa Kensington bravom zajedno,što kazuje da je reč o digitalnim inovacijama, o ukupnim ostvarenjima i skupu sinhro- nizacije u ovoj napravi.
Poseduje potpunu kontabilnost više media-formata. Pored tradicionalnog muzičkog CD-a /MP3 podaci CD i DVD-u/, CDJ potpomaže SD memorijsku kartu i na USB memoriji, flash memoriji, kao i reprodukciju memorisanih muzičkih fajlova na USB priključenom hard-disku.
Kontabilni fajl formati su sledeći: MP3, Aac, Wav i AIFF (16/24bit ). Na Tonium Pacemaker fajlovi su sabrani na jednom mestu, uslov reprodu- kovanja fajla je da USB kabel bude priključen.
Dobro znani vrhunski CD plejer. Jog disk velikog formata zbog scratch funkcije. Pogodno za profesionalno korišćenje u klubovima.

Ova nova verzija već sadrži inovacije- pored ostalog MP3 funkcija reprodukcije.
CD plejer, Anti-Shock, +/- 100 % pitch, KEY LOCK, Scrach, touch-jog Sprofesionalni DJ plejer sa Schrach funkcijom
Značajnije karakteristike
Dimenzija: 320x 105x 370 mm
Težina: 4,2 kg.
Potpuno iste bakelit funkcije kao kod tipa DN-S3000, s tim da se proširuje sa još jednim fizičkim kanalom / alfa kanal/ ,što omogućuje da sa jednog CD-a puštamo dve numere i miksetom ih pomešamo, kao da da imamo dva dva CD-a.
Pomoću Hot Dise funkcije u toku nmuzičke numere možemo izmeniti CD.

 1 2 >